skip to Main Content
Een Stijlvol 2019

Een stijlvol 2019

De eerste blog van het nieuwe jaar! Ik wens iedereen een prachtig en stijlvol 2019 toe en  kijk met Morestyling weer uit naar een heel mooi jaar. Naast diverse projecten die in de planning staan geef ik op zaterdag 12 januari de eerste workshop “Mijn persoonlijk interieur”. Wil jij het nieuwe jaar beginnen met volop inspiratie om van jouw woning, jouw thuis te maken? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar aanstaande zaterdag. 

Geef je nu op door een mail te sturen aan eveline@morestyling.nl  of kijk voor meer informatie over de workshop klik hier: Workshop “mijn persoonlijk interieur” 

Interieurdetox 

Mocht het niet gelukt zijn om tijdens de drukke dagen rondom kerst en oud en nieuw jouw woning op te ruimen en klaar te maken voor het nieuwe jaar? In mijn vorige blog heb ik tips gegeven over hoe je je huis op een makkelijke manier opgeruimd krijgt! Dit geldt natuurlijk ook voor je kantoor. 

Heb je zelf geen tijd voor een detox of kun je hulp gebruiken van een ervaren interieur styliste? Ik help je graag verder. Samen gaan we aan de slag en geef ik je tips en trucs over hoe je kunt “ontspullen” en hoe je meer energie en inspiratie terug krijgt in de ruimte. Deze detox hoeft niet gelijk je hele huis te betreffen, we kunnen ook samen starten met een kamer in jouw woning naar keuze! Naast de detox zorg ik ervoor dat de ruimte sfeervol ingericht wordt. Eventueel door toevoeging van een aantal mooie woonaccessoires.

Mini make-over

Je hebt een fijne woning maar mist gezelligheid / sfeer of je hebt een verloren hoek in je huis waarvan je niet zo goed weet wat je ermee aan moet? Ook het komende jaar is het weer mogelijk een mini make-over te boeken bij Morestyling. De door jouw gekozen ruimte wordt opnieuw ingericht met bestaande spullen en eventueel toevoeging van nieuwe woonaccessoires door middel van een accessoire pakket.

Dit soort make-overs zorgen ervoor dat je in korte tijd resultaat hebt! Met een aantal aanpassingen in kleur, accessoires of juist het simpeler maken van de gekozen plek ziet het er uit als nieuw en brengt het meer rust. 

Voornemens Morestyling

In 2019 introduceert Morestyling een nieuw online product. Wil je hier meer over weten? Hou dan de nieuwsbrief in de gaten!

Naast de terugkerende workshop “Mijn persoonlijk interieur” is het mogelijk om in overleg een workshop op maat te maken. Wil je voor vriendinnen /familie een workshop organiseren?  Stuur een mail met jouw wensen en data voorstel en ik ga hiermee aan de slag!

Meer weten? 

Wil je meer informatie over mijn diensten of wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Ik spreek je graag en ben te bereiken via telefoonnummer  06-24269948 of email-adres: eveline@morestyling.nl

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken