skip to Main Content

Interieur detox

  • Interieurdetox MorestylingGaat u verhuizen naar een andere woning?
  • Woont u langere tijd in dezelfde woning maar voelt u zich niet (meer) thuis?
  • Verandert uw woonsituatie? Gaat u bijvoorbeeld groter of kleiner, alleen wonen of juist samen?
  • Wilt u een woning waarin u zich volledig thuis voelt en uw persoonlijkheid reflecteert?

Morestyling staat voor u klaar!

 

Wonen is meer dan alleen verblijven of een opslagplaats voor je spullen. Wonen is door je hele leven verweven en heeft invloed op je dagelijks functioneren, welbevinden en welzijn. We werken de hele week om in de behoeften van onszelf en ons gezin te blijven voldoen. En daarbij we blijven maar doorgaan met het aanschaffen van nieuwe spullen. Eigenlijk weet je wel dat er iets niet klopt…..je begint genoeg te krijgen van het haastige leven, de vervuiling en de hele consumptiemaatschappij. Je droomt ervan om je in jouw woning echt thuis te voelen, tot rust te komen en meer tijd te hebben voor jezelf en je gezin, vrienden en familie.

Een fijne woning of woonruimte is een uiting van jouw persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Het is een reflectie van wie je bent en wie je wilt zijn. Door je te omringen met hetgeen je inspireert, voedt en stimuleert creëer je een basis van waaruit je dingen kunt laten gebeuren. Maar wat is jouw interpretatie van thuis en waar en waardoor voel jij je thuis? Hoe vorm je jouw omgeving zodanig dat deze de energie herbergt die je bij het gevoel van thuis zijn herkent?

Morestyling helpt u bij het realiseren van uw ideale thuis. Dit doen wij op een manier dat mens en omgeving zo op elkaar afgestemd worden en er een harmonieus samenspel ontstaat. Door jouw en/of jullie persoonlijkheid vrij te geven ontstaat er een op maat gemaakt interieur waarin je optimaal tot je recht komt en zult floreren.

Naast het creëren van een persoonlijke interieur helpt Morestyling u bij het ‘ontspullen’. Door het overbodige weg te doen wordt alles helderder en kun je je richten op zaken die er werkelijk toe doen. Want gelukkig of ongelukkig zijn is het gevolg van wie we zijn, niet van wat we bezitten! Wanneer jouw thuis een inspirerende omgeving is die je stimuleert en steunt, zal deze je op opladen. Ongeacht of je thuis een luxe of meer bescheiden onderkomen is. Alle aandacht die je schenkt aan de realisatie van zo’n thuis betaalt zich dubbel en dwars terug!

Morestyling werkt volgens het 3 stappen interieur detox principe;

  1. Ontdoe je van alles wat overbodig is
  2. Omring je met hetgeen je stimuleert, inspireert en motiveert
  3. Duurzaamheid; wat hergebruikt kan worden, wordt hergebruikt en hou bij aanschaf rekeningen met mens, dier en milieu

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel met Morestyling of neem via mail contact met ons op.

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken