skip to Main Content

Mijn naam is Eveline van der Meer. Ik ben gecertificeerd styliste en heb van jongs af aan talent voor styling zowel op het gebied van interieur als mode. Daarnaast heb ik een passie voor het werken met mensen.

Ik werk bij het inrichten van een woning graag vanuit een rustige en tijdloze basis. Hiermee creëer je een interieur dat ook op lange termijn prettig aanvoelt. We maken het persoonlijk door middel van het aanbrengen van favoriete kleuraccenten en daarnaast met woonaccessoires die jou inspireren, een persoonlijk verhaal hebben en/of rust geven.

Een huis kopen is voor een groot deel emotie, de koper moet zichzelf in het huis zien wonen. Ik richt de woning zo in dat de ruimtes volledig tot z’n recht komen en dat de woning sfeer en warmte uitstraalt.  Op deze manier kun je als verkopende partij een snelle verkoop realiseren.

Ik vind het fantastisch om de klant op weg te helpen naar een sfeervol interieur dat aansluit bij hun woonwensen om zo van hun huis een thuis te maken.

 

Eveline-van-der-Meer-Morestyling

Naast een hart voor styling heb ik hart voor het milieu. Ik vind het belangrijk dat we kunnen genieten van het leven maar vind niet dat dit ten koste van het milieu hoeft te gaan. Duurzaamheid is dan ook een onderwerp dat ik doorvoer in mijn bedrijfsfilosofie en promoot. Dit doe ik door hergebruik van producten te promoten en bij aanschaf van nieuwe items te letten op de herkomst hiervan.

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken