skip to Main Content

WORKSHOP: “Mijn Persoonlijke Interieur”

Ben jij toe aan de eerste stap naar een interieur dat helemaal bij jou past? Heb je zin in een gezellige, leerzame en inspirerende middag? Zorg dan dat je erbij bent!

Onder begeleiding van interieurstyliste Eveline leer je de vertaling maken naar een interieur waar jij je helemaal in thuis voelt.

Dit doen we door middel van het beantwoorden van gerichte vragen, het maken van een persoonlijk moodboard en tips en adviezen.

Na deze workshop heb je helder wat jouw definitie van ‘thuis’ is, wat jou inspiratie en rust geeft, wat je woonwensen zijn en hoe jouw persoonlijke interieur er in praktijk uit kan zien.

Eerstvolgende datum: Zaterdag 12 januari 2019  14.00-16.00 uur

Locatie: Interieurstudio Morestyling, Binnendelta 1c te Blaricum.

Prijs: €45,- p.p. incl. materialen, hapje en drankje.

INSCHRIJVEN (of vragen) mail naar:

eveline@morestyling.nl

 

Duurzame Interieurstyling Night

Duurzaamheid is een onderwerp dat Morestyling doorvoert in haar bedrijfsfilosofie en promoot Het is belangrijk om te genieten van het leven maar dit hoeft niet ten koste van mens, dier of milieu te gaan.

Om deze reden heeft Morestyling het concept “Duurzame Interieurstyling Night” gelanceerd.

Alle deelnemers nemen 1 of 2 accessoires vanuit hun eigen huis mee waar zij op uitgekeken zijn of die niet meer bij hun huidige inrichting past. Deze worden met de deelnemers onderling ter ruil aangeboden. Er is een ruim aanbod van nieuwe en vintage woonaccessoires te koop en u kunt wooninspiratie opdoen in onze interieurstudio.

Entree: €15,- inclusief hapje en drankje.

Locatie: Interieurstudio Morestyling, Binnendelta 1c te Blaricum.

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken