skip to Main Content

Verkoopstyling adviesrapport:

U kent uw huis als de beste. Alles voelt vertrouwd en bekend. Zelfs die loszittende plinten of nog steeds niet geverfde deur vallen eigenlijk niet meer op. Net als de overvloed aan tekeningen van de kinderen die op de koelkast hangen. Maar een potentiële koper moet zich ook thuis kunnen voelen in jouw woning. Hoe kun je dat bereiken?

Morestyling loopt samen met u door de gehele woning. Alle ruimtes worden bekeken door de ogen van een potentiële koper. Wat valt op, zowel positief als negatief? Hoe kun je de woning zo optimaal mogelijk presenteren zodat de koper er niet doorheen hoeft te kijken maar direct ziet of de woning bij hem of haar past. Hier krijgt u alle antwoorden op tijdens het verkoopstylingadvies.

Na het bezoek wordt er een adviesrapport opgesteld en kunt u zelf aan de slag om de woning verkoop klaar te maken.

Prijs tot 100 m2        €   99,00

100 tot 200 m2         € 135,00

>200 m2                     € 175,00

 

Verkoopstyling in 1 dag:

U wilt uw woning klaar maken voor de verkoop maar u weet niet goed waar te beginnen? Morestyling gaat alleen, of samen met u een aantal uur aan de slag om de gehele woning verkoop klaar te maken.  Na een analyse van de woning gaan we per ruimte aan het werk om de positieve aspecten van de woning naar boven te brengen. Hierbij wordt rekening gehouden met de doelgroep, looplijnen, zichtlijnen, lichtinval, kleur- en materiaalgebruik én functies van de ruimtes. Het doel is om zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds aanwezige spullen.

Prijs: tot 100 m2       € 265,00 *

100 tot 200 m2         € 399,00 *

>200 m2                     € 535,00 *

 

Verkoopstyling compleet:

Zijn er meer of grotere werkzaamheden nodig om uw woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop? Denk hierbij aan schilderwerkzaamheden, vloeren schuren of vervangen, tuinonderhoud of zelfs inrichting van een leegstaande woning? Morestyling helpt graag verder. Tijdens een bezoek aan de woning bekijken wij wat deze nodig heeft om hem zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor portentiele kopers. Naar aanleiding daarvan ontvangt u van Morestyling een op maat gemaakte offerte voor alle werkzaamheden.  Wanneer u besluit om samen te werken met Morestyling betekent dit dat u 1 aanspreekpunt heeft van waaruit alle werkzaamheden worden gecoördineerd. Eveline en haar team ontzorgen u volledig zodat u tijd heeft voor andere zaken. Dat is wel zo fijn!

Op offerte basis

 

Prijzen zijn voor particulieren inclusief btw, exclusief reiskosten a €0,30 per kilometer buiten ‘t Gooi.

*Uitgevoerde werkzaamheden buiten de vooraf berekende prijs worden per 30 minuten op nacalculatie doorberekend op basis van €55,- per uur excl btw.  

Close search
Winkelwagen
Back To Top
×Close search
Zoeken